Actueel

Nieuw in de verhuur: Ada

Lees meer

Uw woning verkopen?

Lees meer

Nieuw in de verkoop

Lees meer
1882_nieuwsbrief.png1002106_veel-gestelde-vragen.png1001763_inschrijven.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header

Huurcomplexen

Huurcomplexen zijn woongebouwen waar regelmatig woningen beschikbaar komen omdat huurders verhuizen. U ziet onder het huurcomplex de beschikbare woningen.
Geen woning beschikbaar? Schrijf in en ontvang direct een bericht ontvangen als er een woning beschikbaar komt.

zoek
Het Kwartier
(412)
(18)

Luxe huurappartementen in Amsterdam Oud-Zuid

68 - 200 m²
Ga naar de beschikbare woningen >>>
Oranjekwartier
(166)
(3)

Oranjekwartier is een royale, luxueuze woonplek die ruimte, rust en comfort biedt. Riante appartementen vormen een besloten, campusachtige omgeving met een schitterende binnentuin. Als je er zit of wandelt, maar ook vanaf je balkon, genietend van het uitzicht en buiten alle hectiek. In de commerciële ruimtes op de begane grond vind je ondermeer een kinderdagverblijf en een gezellige coffeecorner met een lekker terras. In de directe omgeving vind je talloze voorzieningen, zoals een fitnessruimte, en ook een goed winkelcentrum is op loopafstand bereikbaar. En je parkeert op je eigen plekje in de parkeergarage onder de binnentuin. Oranjekwartier bestaat thans uit 164 appartementen, maar is nergens massaal. Transparantie en licht zijn de trefwoorden en heerlijk wonen is het resultaat.

90 - 166 m²
€ 1100 - 2200
Ga naar de beschikbare woningen >>>
D'Augustijn
(15)
(2)

D'Augustijn | Wonen in hartje Amsterdam

 

41 - 115 m²
€ 1500 - 2750
Ga naar de beschikbare woningen >>>
Wicherskwartier
(135)
(1)

Het Wicherskwartier ligt in een geliefd woongebied, de Staatsliedenbuurt in stadsdeel West (voorheen Westerpark) in Amsterdam, aan het water van de Kostverlorenvaart.

De Kostverlorenvaart werd in 1431 gegraven als vaarweg naar de Haarlemmer en Leidse meren. Drie eeuwen geleden begonnen bedrijven zich te vestigen langs de vaart voor de aan- en afvoer van goederen. Tot ruim een halve eeuw geleden werd met platte pramen groente en fruit aangevoerd naar de centrale markt, de huidige Food Market aan de Jan van Galenstraat. Ook nu nog is de Kostverlorenvaart van belang voor de binnenvaart, maar ook pleziervaart.

Het project is omsloten door de straten Donker Curtiusstraat, Buyskade en Visseringstraat. Het project bestaat uit 2 blokken (A en B) boven op de gezamenlijke stallingsgarage voor auto's. Het Wicherskwartier bestaat uit 135 appartementen, 4 commerciële ruimten, een stallingsgarage en diverse algemene ruimten. De appartementen van blok A en B op de begane grond hebben een privé tuin. Bij blok B is een mandelig binnenterrein tezamen met de bewoners van 'De Staatsman' te gebruiken.

Wilt u meer informatie

Klik dan op de "reageerbutton" van deze woningadvertentie. U ontvangt dan direct bericht.

63 - 161 m²
€ 1200 - 2000
Ga naar de beschikbare woningen >>>
La Grande Cour
()
(1)

La Grande Cour, zo centraal gelegen! Hier ziet u wat Amsterdam is: een stad aan het water. In oostelijke richting kijkt u uit over het brede en bedrijvige water van het IJ en aan de andere zijde ziet u boten aangemeerd liggen in het Westerdok en stroomt het water door de zo karakteristieke Amsterdamse gebogen grachten.

Het Centraal station ligt op 5 minuten loop afstand. Bus 48 stopt voor de deur en heeft o.a. Centraal Station, Java-Eiland en Station Sloterdijk als bestemming. Met de fantastische Haarlemmerstraat om de hoek komt u aan winkels niets tekort, in de buurt vind u diverse gezellige cafés en een enorme verscheidenheid aan restaurants.

La Grande Cour telt 252 woningen waarvan 123 vrije sector huurwoningen en een ondergrondse stallinggarage met 269 parkeerplaatsen. Om de gewenste hoge woningdichtheid te bereiken is aan elk van de drie binnenhoven, de cours,  een woontoren toegevoegd. Deze periscopen rijzen uit het complex op en knikken over de straatwanden heen. Voor het spectaculaire ontwerp van La Grande Cour  is de prestigieuze BNA-prijs Gebouw van het Jaar 2008 gewonnen in de categorie ‘Woongebouw, winkel”.

Ga naar de beschikbare woningen >>>
De Hoge Hout
(64)
(1)

Wonen met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam, het Spaarne, stadsparken, bossen en duinen op loopafstand van het historische centrum van Haarlem. Met de fiets binnen twintig minuten op het strand, met de trein binnen een kwartier in Amsterdam. Winkels, theater en restaurants binnen handbereik en toch ruim en groen wonen.

61 - 197 m²
€ 823 - 4300
Ga naar de beschikbare woningen >>>
De Atleet
(96)
(1)

De Atleet, Royale appartementen in Amsterdam Zuid

66 - 140 m²
€ 1500 - 3000
Ga naar de beschikbare woningen >>>
Blok 5
(88)
(1)

Gelegen boven het winkelcentrum van IJburg!

77 - 136 m²
€ 850 - 1450
Ga naar de beschikbare woningen >>>
Tweede Hugo de groot
(26)
(1)

In het centrum van Amsterdam, aan de levendige 2e Hugo de Grootstraat midden in het stadsdeel Westerpark en de Frederik Hendrik buurt en op loopafstand van het centrum en de Jordaan.

 

73 - 87 m²
Ga naar de beschikbare woningen >>>