Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header
Terug

Zoekopdracht

Neem uw aankoopmakelaar mee.

Hebt u eenmaal besloten een woning te willen kopen, dan staat u aan de vooravond van een complex en veelomvattend proces. Wat moet het worden: een appartement of een eengezinswoning? Een rijtjeshuis, 2-onder-1-kap of wellicht vrijstaand? Bestaande bouw of nieuwbouw? Hoe groot moet de woning zijn? Wat zijn de wensen ten aanzien van ligging en omgeving? En natuurlijk hangt veel af van het financiële plaatje. Hoever reikt het budget? Staat de vraagprijs in verhouding tot de locatie en de staat van onderhoud van het pand? En wat worden straks de maandelijkse lasten?

Talloze vragen waar u vermoedelijk graag eens vrijblijvend over wilt praten met een specialist, zonder dat u direct voor elk wissewasje een rekening gepresenteerd krijgt.

Met de specialisten van Jacobus Recourt aan uw zijde bent u ervan verzekerd op al uw vragen een deskundig antwoord te krijgen en de juiste beslissingen te kunnen nemen. Tijdens het hele traject van zoeken naar tot bieden op een geschikte woning kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van het actuele woningaanbod. Met oog voor detail letten wij op bestemmingsplannen, bouwvoorschriften, erfpachtbepalingen, VvE-reglementen en andere juridische en financiële aspecten. En onderhandelen over de prijs kunt u ook gerust aan ons overlaten, want voor onze specialisten staat úw belang immers voorop. Is de koop rond, dan maken wij het papierwerk efficiënt en correct voor u in orde.

Kortom, het enige wat telt is dat u straks lekker comfortabel in uw nieuwe huis woont.

Persoonlijke gegevens
Inloggegevens
Kies zelf uw wachtwoord
Woonwensen

Wat voor type woning wenst u?
    Ik ga akkoord met de Algemene Bemiddelingsvoorwaarden van jacobusrecourt.nl *
    * verplichte velden