Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header
Terug naar de homepage

Werkwijze

Kopen

Een huis kopen is een ingrijpende gebeurtenis waar heel wat wikken en wegen aan vooraf gaat. Ook als u eenmaal eigenaar bent van een woning, blijft er heel wat om over na te denken. Primair betekent een andere woning voor u natuurlijk streven naar plezierig en comfortabel wonen. Bovendien kiest u bij het kopen van een woning ook bewust voor een langlopende en aanzienlijke investering. Anders dan bij huren bent u nu, in tegenstelling tot gebruiker, zelf eigenaar van de woning. Daarmee bent u zelf ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld onderhoud en eventuele reparaties aan de woning. Aan de andere kant kunt u profiteren van een mogelijke waardestijging van uw woning. Enfin, dat er heel wat bij komt kijken als u een huis wilt kopen, wilt u vast van ons aannemen. Dat het goed is dat u Jacobus Recourt kent, moet u vast en zeker ervaren!

Neem uw makelaar mee

Als u eenmaal besloten heeft een woning te willen kopen, staat u aan de vooravond van een complex en veelomvattend proces. Wat moet het worden: een appartement of een eengezinswoning? Een rijtjeshuis, twee-onder-een-kapwoning of wellicht vrijstaand? Bestaande bouw of nieuwbouw? Hoe groot moet de woning zijn? Wat zijn de wensen ten aanzien van de ligging en omgeving? Natuurlijk hangt er ook veel af van het financiële plaatje: Hoever reikt het budget? Staat de vraagprijs in verhouding tot de locatie en staat van onderhoud van het pand? En wat worden straks de maandelijkse lasten?

Dit zijn talloze vragen waar u vermoedelijk graag eens vrijblijvend over wilt praten met een specialist, zonder dat u direct voor elk wissewasje een rekening gepresenteerd krijgt.

Met de specialisten van Jacobus Recourt aan uw zijde bent u ervan verzekerd op al uw vragen een deskundig antwoord te krijgen waarmee u de juiste beslissingen kunt nemen. Tijdens het hele traject van zoeken naar, tot bieden op een geschikte woning kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van het actuele woningaanbod. Met oog voor detail letten wij op bestemmingsplannen, bouwvoorschriften, erfpachtbepalingen, VVE-regelementen en andere juridische en financiële aspecten.
Bij onze verkoopbegeleiding zijn de NVM voorwaarden 2015 van toepassing.

Ook het onderhandelen over de prijs kunt u gerust aan ons overlaten, want voor onze specialisten staat úw belang immers voorop. Is de koop rond, dan maken wij het papierwerk efficiënt en correct voor u in orde.
Kortom, het enige wat telt is dat u straks lekker comfortabel in uw nieuwe huis woont.