Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header
inschrijven > Terug naar project Terug naar overzicht
betreft project Oude Haagweg Goes & Haag
Type N

Type N

's-Gravenhage
Type Appartement
Woonoppervlakte 107 m²
Inhoud 330 m³
Huurprijs van € 825 tot € 1.400
Oude Haagweg Goes & Haag

Wilt u wonen in de stad maar in een omgeving met een dorps gevoel? Op zoek naar een luxe appartement in de nabijheid van het strand? Dan is het wooncomplex Wonen aan de Oude Haagweg in Loosduinen uw antwoord!

Omschrijving project
Het project Oude Haagweg is een uniek project. Het ontwerp, de indeling en appartementen zijn gemaakt in co-creatie met een bewonerspanel. Door te luisteren naar de behoeftes van de bewoners hebben wij een prachtig complex kunnen realiseren wat geheel gericht is op de wensen van nu.

Ligging
Het project is gelegen aan de Oude Haagweg 42-46 in stadsdeel Loosduinen. Dit gebied was vroeger een tuindersdorp aan de rand van Den Haag. Inmiddels in de stad opgenomen is het authentieke dorpse gevoel van Loosduinen behouden gebleven en het centrum van Den Haag direct bereikbaar. Waar vroeger een stoomtram reed, gaat nu de moderne tramlijn 2. Loosduinen heeft alle faciliteiten die u in uw dagelijkse behoeften voorzien en uw leven comfortabel maken. Zo is er een groot winkelcentrum , horeca-gelegenheden, sportfaciliteiten, scholen en verschillende recreatiegebieden zoals Landgoed Ockenburgh en Madestein. Het strand van Kijkduin is uw achtertuin.

Details
Er zijn twee appartementengebouwen ontwikkeld; gebouw Haag en Goes. Ieder gebouw beschikt over 33 luxe appartementen variërend in grootte, met zowel huur- als koopmogelijkheden. Alle appartementen hebben een ruim balkon of terras, luxe keuken met inbouwapparatuur en een fraaie badkamer. Uw appartement wordt verhuisklaar opgeleverd, u hoeft letterlijk niets anders te doen dan in te richten. U beschikt over uw eigen ondergrondse parkeerplaats (indien beschikbaar).