SNEL ZOEKEN

Minimum prijs Maximum prijs
Minimum prijs Maximum prijs
Zoek

Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header
1116502_De_BrouwerIJ_banner2.png

De Omgeving
Wonen in een wijk met een eigen identiteit. Het Zeeburgereiland is een nieuwe stadswijk op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. De wijk kenmerkt zich door het urban karakter en de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. Dit karakter zie en voel je. Wanneer je langs de waterkeringen loopt, uitkijkt op de baaien met woonboten of een barbecue organiseert in het park – het levendig hart van het eiland.

Over het gehele Zeeburgereiland is ruimte om je sport uit te oefenen of te ontspannen in het park en aan het water. In het midden van de wijk in de Sportheldenbuurt wordt een Urban Sportzone ontwikkeld, waar aan sportclubs geen gebrek is en het grootste skatepark van Nederland wordt omringd door een stadspark. De BrouwerIJ ligt super centraal met alle voorzieningen om de hoek.

Bereikbaarheid
Je woning ligt super centraal gelegen op het Zeeburgereiland, met een top bereikbaarheid en uitvalswegen in iedere richting naast de deur. De N-wegen nemen je mee richting Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Centrum. Ideaal is ook de ontsluiting met de A10 Ring Amsterdam, waarmee je gemakkelijk alle kanten op kunt. Hierdoor is het pakken van de auto voor jou nooit meer een belemmering.

Reis je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem! Je pakt vanuit het Zeeburgereiland verschillende bussen of de tram naar Amsterdam Centraal of één van de andere richtingen. Stap jij net zo gemakkelijk op de fiets? Of streef je naar een gezondere levensstijl? Dan is het vast goed om te horen dat je vanaf het Zeeburgereiland in ongeveer 20 minuten fietsen op Amsterdam Centraal staat!

Locatie
Het Zeeburgereiland ligt te midden van ’t IJ en vormt de verbinding tussen de binnenstad en het Buiten-IJ. Een plek waar de handel goed zichtbaar is door het vaarverkeer dat de oranjesluizen passeert. Het Zeeburgereiland is nog volop in ontwikkeling en bestaat uit vier verschillende buurten: Sportheldenbuurt, Sluisbuurt, Bedrijvenstrook en Baaibuurten.

Binnentuin
Lekker wonen betekent ook lekker naar buiten kunnen. Daarom hebben de appartementen in De BrouwerIJ naast misschien een balkon of tuin, ook toegang tot de gezamenlijke binnentuin op de eerste verdieping boven de parkeerplaatsen. Het ontwerp van deze daktuin is heel divers en het wordt een heerlijke, rustige en groene plek. Of je nu van de zon houdt of liever in de schaduw geniet, aan elke type buitenmens is gedacht. De begroeiing zorgt voor beschutting en privacy.

Interesse
De verhuur van De BrouwerIJ verloopt via de projectwebsite: hurenindebrouwerij.nl 
Hier kunt u zich inschrijven, een woning uitkiezen en uw documenten uploaden. 

Er zijn 0 woningen gevonden
Sorteren op prijs | plaats | adres