SNEL ZOEKEN

Minimum prijs Maximum prijs
Minimum prijs Maximum prijs
Zoek

Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header
1028627_Oranjekwartier.jpg

Oranjekwartier Amsterdam

De woningen liggen in een rustige buurt midden in de stad, die veel comfort biedt. Aan de voet van het Amsterdam World Fashion Centre.

Ontspannen binnen, Amsterdams van buiten. Het appartementencomplex doet relaxed aan door zijn ruime opzet. De huurappartementen zijn betaalbaar. Je hebt er alles bij de hand.

Maar, boven alles ligt het Oranjekwartier in een groene buurt. Daar waar het Koningin Wilhelminaplein, de Cornelis Lelylaan en het Delflandplein elkaar ontmoeten, bouwde de Maarsen Groep 160 drie- en vierkamerappartementen voor mensen die graag willen genieten van - en wonen in - Amsterdam. Of je nu pas afgestudeerd bent, 'expat', single of 'alweer uit de kinderen', het Oranjekwartier verbindt jouw manier van wonen met het kleurrijke en bruisende van de stad. Hier heten we je graag van harte welkom!

Het Oranjekwartier bestaat uit meerdere woonblokken. De blokken zijn vernoemd naar paleizen van ons Koningshuis. De blokken De Horsten en Soestdijk zijn als eerste bewoond. De appartementen van het Noordeinde zijn aansluitend gefaseerd opgeleverd. Het Loo sluit de rij.

Appartementen

Liften van glas. Slechts vier appartementen per liftuitgang. Veel lichtinval. De appartementen van de Maarsen Groep zijn ruim, modern en van alle gemakken voorzien. Uniek aan de architectuur is het glas, het doorzicht en de diverse tinten wit. De bouw van het Oranjekwartier voelt warm, open en licht aan en is ontworpen met oog voor de sociale veiligheid. Dat versterkt de woonbeleving van rust en ruimte midden in onze bruisende hoofdstad.
Alle appartementen hebben complete keuken met luxe keukeninrichting, roestvrijstalen oven/magnetron, keramische kookplaat, hoogglans witte kasten, vaatwasser, koelvriescombinatie en halogeenverlichting. De badkamer heeft een designradiator, chromen kranen, ligbad en luxe tegels. Elk appartement heeft een eigen balkon op het zuiden met openslaande deur. Wanden en plafonds zijn afgewerkt met wit spuitpleisterwerk.
 
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite en uiteraard vertellen wij je ook graag persoonlijk meer over de appartementen en de buurt. We prikken graag een datum om samen te gaan kijken. Dat zegt namelijk meer. Je kunt dan het Oranjekwartier zelf ervaren.
Er zijn 0 woningen gevonden
Sorteren op prijs | plaats | adres