SNEL ZOEKEN

Minimum prijs Maximum prijs
Minimum prijs Maximum prijs
Zoek

Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header

Seneca

1115563_seneca-banner-MVGM-nieuw2.png

Wat kunt u verwachten van de Senecaflat in Amsterdam Nieuw West / Slotermeer Zuid-West?

De Senecaflat is ontworpen door de architect Bodon die eveneens het RAI gebouw in Amsterdam op zijn naam heeft staan. Middels een ingrijpende renovatie worden 60 eigentijdse appartementen en kleinere, meer flexibele bedrijfsruimten in de plint gerealiseerd.

Alle 60 appartementen zijn woonklaar; de wanden in de woning zijn afgewerkt en alle appartementen zijn voorzien van een bruine of grijze PVC vloer.

De appartementen variëren van 54 tot 79m2 en zijn vanaf € 890,- tot € 1100,- per maand exclusief servicekosten.

De licht grijze of crème kleurige keukens zijn heel compleet met inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, combi magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. 

De badkamer, voorzien van grijze of bruine vloertegels, beschikt over een wastafel, douchemengkraan, glazen douchedeur en design radiator. 

Alle appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. De woningen op de begane grond hebben een patio. Deze woningen hebben een eigen ingang op de begane grond, afgesloten met een hek.

Onderin het gebouw zijn de bergingen voorzien van een lichtpunt.

Parkeren is in deze omgeving nog gratis en voldoende mogelijk voor de deur.
Alle woningen hebben  eigen gas, water, licht aansluitingen en zijn voorzien van een  videofoon.
Er is 1 lift in het gebouw. Echter om uw eigen appartement te bereiken moet u altijd gebruik maken van een aantal traptreden. De appartementen zijn om die reden minder geschikt voor kinderwagens en/of rollatoren.

Wonen in Slotermeer Zuid-West

Slotermeer wordt gewaardeerd door de aanwezigheid van veel voorzieningen, waaronder een groot stadstrand, het Sloterparkbad (inclusief Olympisch zwembad) en jachthaven met verschillende watersportmogelijkheden.
Het nabij gelegen Sloterpark is een bruisend onderdeel van de buurt. Benodigde voorzieningen zoals supermarkten zijn aanwezig bij het nabij gelegen Plein ‘40-’45 en winkelstraat Jan Evertsenstraat en Mercatorplein.
Het ziekenhuis OLVG-West ligt op fiets afstand. Gratis parkeren voor de deur! De A10 is snel te bereiken met Schiphol op korte rijafstand. Aan de Burgemeester Roellstraat treft u de tramhalte aan voor lijn 13 en bus 69 (Amsterdam Sloterdijk- Schiphol) stopt praktisch voor de deur, op het Confuciusplein. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Laat dan hier uw gegevens achter.

Er zijn 0 woningen gevonden
Sorteren op prijs | plaats | adres