SNEL ZOEKEN

Minimum prijs Maximum prijs
Minimum prijs Maximum prijs
Zoek

Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header
1028554_hogo-de-groot.jpg

Tweede Hugo de Grootstraat Amsterdam

Op een prachtig plek in het centrum van Amsterdam worden 14 luxe afgewerkte appartementen gecreëerd in een modern bestaand gebouw. Het gebouw ligt aan de levendige 2e Hugo de Grootstraat midden in het stadsdeel Westerpark en de Frederik Hendrik buurt en op loopafstand van het centrum en de Jordaan.

De appartementen zijn tot in de details afgewerkt. Veel aandacht is besteed aan de nieuwste inzichten qua comfort, luxe en afwerking. Elk appartement wordt voorzien van een complete luxe keuken met apparatuur van ATAG. De ruime badkamers zijn allemaal voorzien van een bad en/of luxe Italiaanse instapdouche met grote moderne wastafels en luxe kranen.

Woonklaar.
Door de gehele woning ligt een prachtige laminaatvloer en de muren worden in een lichte kleur gesausd.

De mogelijkheid bestaat om op de wachtlijst geplaatst te worden voor een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. U wordt op de wachtlijst geplaatst op volgorde van binnenkomst. De huidige huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 129,- per maand.  


Inschrijving/Procedure

Wilt u ook wonen aan de Hugo de Grootstraat? Onderstaand kunt u het inschrijfformulier downloaden. Vul dit volledig in en mail deze voorzien van documenten naar backoffice@recourt.nl.

De inschrijvingen worden verzameld tot 18 november as. Daarna vindt de toewijzing plaats aan passende kandidaten. Bij gelijke geschiktheid wordt er geloot. Aansluitend worden ingeschreven kandidaten bericht over de voortgang en mogelijkheden. Opties kunnen alleen verstrekt worden bij volledig ingevulde formulieren en bijbehorende documenten.

Eind november vinden de eerste bezichtigingen plaatst voor de optanten.

De verwachting is dat de woningen januari 2014 opgeleverd worden aan de eerste huurders.

Opsturen kan naar:
Project Hugo de Groot
P.A. Jacobus Recourt
Postbus 17106
1001 JC Amsterdam

Opendag

Bij beschikbaarheid van woningen wordt eind november mogelijk een opendag georganiseerd. Wilt u op de hoogte gehouden worden? klik dan hier

Algemeen

Er zijn 0 woningen gevonden
Sorteren op prijs | plaats | adres