SNEL ZOEKEN

Minimum prijs Maximum prijs
Minimum prijs Maximum prijs
Zoek

Actueel

1002106_veel-gestelde-vragen.png1081377_1002881_taxaties.png1902_jacobus-recourt-zakelijk.png
RICS Vastgoed Management Nederland NVM Iets NWWI VastgoedCert
header
1037291_9A669BBA-F257-4440-B3EB-47160AEA9703.jpeg

Huurt u straks een luxe en comfortabel appartement op een unieke locatie in Amsterdam?
Dat kan naar verwachting vanaf de zomer in een van de 16 appartement aan het Muntplein.

Het appartementencomplex is een rijksmonument aan het Muntplein uit 1895. Het is ontworpen door H.P. Berlage als kantoorgebouw van de “Nederlanden van 1845”, een voorganger van Nationale Nederlanden. 
Het gebouw heeft een mooie historie die nog goed zichtbaar is in de prachtige details van het gebouw.
Alle appartementen worden opgeleverd met een moderne keuken met inbouwapparatuur, PVC vloer en gestucte wanden en badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche met glazen douchewand. Daarnaast bevindt de toilet zich een een aparte ruimte. Ook qua locatie zit u goed in Muntplein.

Midden in het hart van Amsterdam bent uw op loopafstand van winkels en restaurant. Op het muntplein heeft u een fraai uitzicht op de Munttoren.  Daarnaast zijn de bus, de tram en de metro op loopafstand bereikbaar. De metrohalte Rokin van de Noord-zuidlijn ligt op 300m afstand.

www.hurenmuntplein.nl


Will you be renting a luxorious and comfortable apartment in a unique monumatal complex?

This unique monumental building was designed by H.P. Berlage as an Office and is now transformed into 16 apartments.

Living in the center of a city has something special. Something exciting. You can fully feel and see it’s history. The city gives its people energy and that is why people want to live in the heart of Amsterdam. Living in the center means: experiencing the city!
The location is right in the centre of Amsterdam on the ‘’Muntplein’’ at walking distance you will find the Rembrandtplein, Leidseplein, Kalverstraat, Museumplein, De negen-straatjes-area, cinemas, many shops, restaurants and bars. In addition all tram, metro bus lines stop just around the corner. The North-South line at Rokin subway stop is 300 meters away.

Documenten / Documents

Er zijn 0 woningen gevonden
Sorteren op prijs | plaats | adres